Konzultáció

2008 óta tartok szülés körüli témákban konzultációt. Tapasztalatom szerint sok olyan területe van a szülőségnek, amikor szükség lehet négyszemközti (vagy akár az apával közösen) személyes találkozásra. Ilyenkor a hozott kérdéstől függően információval, vagy segítő beszélgetéssel szolgálok a hozzám fordulóknak.

Gyakran egyetlen alkalom is elég, hogy az anya (és/vagy apa) választ kapjon a kérdéseire, vagy elinduljon a problémájának megoldása felé. Előfordul azonban, hogy az első, ismerkedő, problémafeltáró alkalom után az anya elkötelezi magát egy folyamat mellett, ami több találkozásból áll. Ha múltban gyökerező lelki teherrel áll az anyaság elején, akkor ennek megoldása hosszú távú, intenzív, kitartó munkát fog igényelni. Erről az első beszélgetés végén közösen állapodunk meg.

Konzultációra sor kerülhet a Szülőhangoló Program helyszínein, vagy speciális esetben az Ön otthonában is. Elsősorban akkor vállalom, hogy felkeresem Önt, ha újszülöttje miatt, vagy a téma sajátosságai miatt (szoptatástámogatás, alvással, testközelséggel, babahordozással kapcsolatosan) kényelmesebb és jobban segíti a megoldást, ha Ön és kisbabája a saját környezetében van.

Milyen esetben fordulhat hozzám?

 • Várandósan, szülésre készülve,

 • Szülés körül megélt veszteség esetében,

 • Szülésélmény feldolgozására,

 • Szoptatással, táplálással kapcsolatos nehézség miatt,

 • Olyan helyzetben, ha csecsemője ellátása során nem látja a kiutat, és azonnali segítségre van szüksége,

 • Császármetszés után hüvelyi szülésre készülve (VBAC/CSUSZ)

 • Babahordozással kapcsolatban egyéni igényei vannak, konkrét kötéseket szeretne megtanulni egyénileg és/vagy más témában is kéri segítségemet, ami tanfolyamon nem lehetséges,

 • Gyermeke nevelése során felmerülő problémával (elválás, alvás, sírós baba, hiszti, agresszió, szobatisztaság, testvér születik, testvérek féltékenysége stb.)

  A konzultáció díja:

  9.000.- Ft / 60 perc, Minden további megkezdett 30 perc díja 2.000.- Ft

  7.000.- Ft / 60 perc folyamatos konzultáció esetén. Minden további megkezdett 30 perc díja 2.000.- Ft

  A Szülőhangoló Program helyszínein kívül a szolgáltatás igénybe vételét útiköltség terheli.

  Érdeklődjön telefonon:06/30/662-70-56 vagy e-mailben: info@csorgo.hu