Apás csoport kisbabás családoknak

2016-01-12
Apás csoport kisbabás családoknak

"Mégis mikor fogja már átaludni az éjszakát?""Az előbb szopott, már megint mellre teszed?""Normális, hogy folyton sír és karba kéretszkedik?"

Szinte mindent elolvastál a témában, mágis nehéz válaszolnod a párod kérdéseire?Gyertek akkor hozzánk! Az apás csoportban a szülők együtt tehetik fel kérdéseiket a babagondozással és a kisbaba fejlődéssel kapcsolatosan. Az édesapák is így tőlem elsőkézből tudnak tájékozódni, nem kell kiolvasniuk azt a sok könyvet, amint te anyaként átrágtad magad a terhességed alatt és nem kell megpróbálni saját szavaiddal felidázni, mit is mondott erre a szakember, akihez fordultál :) Témáink: válaszkész gondozás - kötődő nevelés, mennyi alszik, mennyit eszik egy csecsemő? honnan tudom, hogy minden rendben van? a mi kis családunk - függetlenség és kapcsolatok a tágabb családdal, barátokkal.

A találkozók kétehetente lesznek, 4 alkalommal, esti órákban, az első találkozó január 25-én 18.00-kor lesz a HelloAnyuban.

Olyan szülők jelentkezését várom elsősorban, ahol a baba 6 hónapnál fiatalabb, a szülőknek első gyermeke. Ez utóbbi nem kizárólagos feltétel, inkább körülmény, hisz a program felnőtteknek szól, karonülőnél nagyobb gyermekkel nem ajánlom.

(Abban az esetben a délelőtti 1000 útas beszélgetések valók Nektek, vagy egyéni konzultációt ajánlok.)

A többi részletért keress bátran, tedd fel kérdésiedet az info@csorgo.hu e-mailcímen!

Bejelentkező űrlap.

<< vissza