Címke: 'visszajelzés'

Lonka érkezése

2013-02-05
Lonka érkezése

Sokat olvastam. Igyekeztem tervezni, de nem ragaszkodni tíz körömmel a tervhez. A 9 hónap alatt sok minden történt. Jó is. Rossz is. Fájdalmasan rossz is. A csoport mellettem állt. Támogatott. Egy alkalmat sem akartam kihagyni, mert annyira jó volt együtt.

tovább olvasom >>

Dóra visszajelzése az egyéni konzultációról

2013-03-18
Dóra visszajelzése az egyéni konzultációról

Kisfiam nagyon hosszú és nehéz vajúdás után született meg végül epidurális érzéstelenítés segítségével. Az, hogy ez így történt, és nem pedig minden külső beavatkozás nélkül, ahogy azt eredetileg elterveztem, számomra súlyos kudarccá tette ezt az egyébként minden nő számára alapvetően meghatározó, kiteljesítő és életre szóló élményt.

tovább olvasom >>

Köszönet

2013-09-27
Köszönet

Mindig öröm, ha visszajelzést kapok. Ilyen pontos összefoglalóra azonban nem számítottam. Köszönöm a köszönetet. Ezt a levelet nem csak és nem elsősorban azért osztom meg itt a honlapon, hogy más édesanya is olvassa, hogyan lehet úrrá lenni a nehézségeken. Amiért megteszem, az sokkal inkább az a példa, ahogyan az aprónak tűnő technikai, babagondozási lehetőségek megváltoztatják az anyasággal kapcsolatos érzéseket is. Ahogyan a gyanús nyilvános szoptatásból vállalható, sőt büszke gondoskodás lesz.

tovább olvasom >>